Hartia colorata

Felicitari handmade

Despre mine 12/01/2010

Sa zicem ca am apucat-o pe mai multe drumuri in viata. Am terminat  o facultate cu profil economic, am lucrat intr-un domeniu foarte masculin, cel al masinilor, dar pasiunea mea dintotdeauna a fost sa creez. Fie ca scriu, fie ca ma joc cu un aparat foto, fie ca scornesc, tai si apoi lipesc “piesele” unei felicitari, toate astea imi fac viata frumoasa.  Si-mi doresc sa impart si celorlalti din ceea ce pot pune laolalta intr-o felicitare facuta cu toata dragostea pentru detaliu si pentru mesajul pe care il transmite.

Advertisements
 

6 Responses to “Despre mine”

 1. Lollyrot Says:

  Buna! Am dat de blogul tau pe Breslo.ro si vroiam sa te felicit pentru ceea ce faci.Sunt si eu in acest domeniu de cateva luni. Materialele de unde ti le cumperi? Daca vrei sa vorbim mai multe despre acest hobby ma gasesti pe blog:http://lollyrot-scrapbooking.blogspot.com/ sau la email: nanny_pink07@yahoo.com

  Hugs

 2. Ela Says:

  Ma bucur mult ca-ti plac felicitarile mele si-ti multumesc pentru aprecieri :D. Iti voi scrie pe mail detaliile legate de “aprovizionare” si bineinteles abia astept sa facem schimb de informatii!

 3. tubituba Says:

  Geniale felicitarile tale. Culoare, culoare, culoare – avem nevoie de ea atat de mult. te-am trcut si eu la blogroll, sper sa nu te superi 🙂

  Mult spor, abia astept sa vad lucruri noi de la tine.

 4. Andreea Says:

  Foarte frumoase felicitarile!

  • Ela Says:

   Imi place ceea ce faci, mai ales marturiile de botez care sunt foarte simpatice dar cred ca si foarte migaloase! La multi ani prichindelului! este adorabil:)

 5. Andreea Says:

  Te-am adaugat pe blogul meu si te astept sa-l vizitezi….:)

  http://hobbyboutique.blogspot.com/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s